Höstmörkret drar in igen

Då var det dags igen. Dagarna blir kortare och kvällarna blir mörkare. Solen värmer mindre och mindre och det bästa man kan göra av situationen är att krypa ihop under en varm filt och gosa ner sig i soffan med en varm kopp te. Inte för att jag klagar direkt, på äldre dagar lär man sig uppskatta såna saker på ett annat sätt än när man var yngre.

En av mina kompisar nämnde för ett tag sedan att de bytt elbolag och tjänade massa pengar på det tydligen, så jag har börjat fundera på om det kan vara värt besväret. Jag har ju som ett viktigt krav att min el ska komma från ett bolag som tänker på miljön i första hand och det verkar finnas en del elbolag som nu fokuserar mycket på det vilket är jättekul att se. Bolag som Grästorp Energi som satsar på 100% förnybar och miljövänlig energi värmer min själ att se. Jag hoppas verkligen att det är en trend som alla elbolag jobbar emot.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.