Om fageltorps.se

Det här är en blogg som kommer att handla om något många i vårt avlånga land älskar. Det kommer att handla om landsbygden och den romantiska känsla som denna pärla i Sverige levererar, på flera olika sätt beroende på var i landet som man bor. Det viktigaste att veta med landsbygden är att det är en plats som i flera generationer sett till att människor kunnat överleva. Det är här grunden till all mat kommer ifrån, och det som du äter av i storstäderna och handlar i affärer kommer från landsbygden. Det går med andra ord inte att underskatta hur mycket den faktiskt betyder, och det är tråkigt att se att det avfolkas i allt högre takt.

Men nu ska vi inte fokusera på det pessimistiska! Nu ska vi istället se positivt på tillvaron och lyfta fram det som faktiskt är det underbara med landet. Det finns betydligt mycket mer att hämta härifrån än enbart råvaror, och den här bloggen kommer bli ett sätt för mig att lyfta fram dessa delar. Det kommer också att handla mycket om min egen gård och allt som händer här, och jag kommer också blanda in en hel del andra ämnen som jag är intresserad av. Med andra ord så kommer det att bli en riktigt skön blandning av innehåll, där allt på ett eller annat sätt kretsar kring livet på landet.

Något som vi har gott om på gården är djur. Här finns hästar, hundar och katter bland många andra och vi planerar att utöka djuren. Var det landar får vi helt enkelt se, men jag och min man är rörande överens om att det kommer att bli fler i framtiden. Jag hoppas och tror att det ni får läsa om här på fageltorps.se är sådant som ni kommer tycka om och förhoppningsvis så kommer ni också att kunna skapa er en annan bild av hur det egentligen är att bo på landet. Det är betydligt mycket bättre än vad ni kan föreställa er, och även om det finns utmaningar så är det utmaningar som inte är speciellt svåra att komma över! Varmt välkomna!