Saknar ljuset

Hösten och mörkret kommer betydligt snabbare än man förväntar sig. Det är lite märkligt att man varje år bli överraskad över hur snabbt det egentligen går. Den ena stunden sitter man ute på altanen och njuter av den varma sensommarsolen, för att i nästa stund har gjort helt rent på altanen och sitta inne under en filt och stirra ut i höstmörkret. Det har sin charm det med måste jag erkänna, och på många sätt så är jag faktiskt väldigt glad för att vi bor på en plats i världen som har alla dessa skiftningar. Det betyder att det automatiskt blir uppdateringar av omgivningarna, vare sig man vill det eller inte, och man får helt enkelt anpassa sig efter de rådande förhållandena. Och det är något jag verkligen gillar!

Lampor – lampor överallt

Jag brukar spara ganska rejält på allt som har med belysning att göra under årets ljusare månader. Helt enkelt för att det inte behövs. Det märks inte minst på elräkningen, men efter att vi bytt alla våra lampor till lågenergi LED-lampor så är effekten inte lika stor som den varit innan. Det är helt enkelt billigare med el under sommaren, men det blir numera inte så höga kostnader under vintern heller. Vi tackar nya tider och nya uppfinningar för detta, och det har samtidigt gett mig än fler anledningar till att uppdatera vårt hem med fler lampor i huset. Jag vet inte riktigt om det kommer falla i god dager med herren i huset, men han får faktiskt tycka lite som han vill. Inredningen är min domän, och han har inget att säga till om där.

Hatar mörka hörn

Det finns visserligen mycket som är mysigt med mörkret under höst och vinter, men är det verkligen något som jag avskyr i hemmet så är det när hörn blir mörka. Jag tror säkert att ni vet vad jag pratar om, och ni har säkert några egna hörn i hemmet som är mörklagda. Därför försöker jag se till att ha tillräckligt med lampor för att varje hörn ska ha en liten ljuspunkt. Det behöver inte heller vara speciellt mycket, det räcker gott och väl med något extremt diskret, men det måste i alla fall finnas där, annars tycker jag att balansen i hemmet går förlorad.

light-1603766_640

Så var köper man sina lampor då? Jag brukar kolla www.trademax.se allra först. De har ett extremt stort utbud av mängder av olika lampor, som dessutom är relativt ovanliga. Jag gillar att vara lite unik i min inredning, och med hjälp av trademax har jag kunnat få många lampor som jag enbart har hittat hos mig. Dessutom är många lampor också ganska roliga och fantasifulla, vilket representerar min lekfulla sida. Ja, de flesta av de lampor vi har idag kommer från trademax, så är du sugen själv på att uppdatera dina lampor kan jag varmt rekommendera dem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.