Vi flyttar utomhus!

Vad är det bästa med att bo ute på landet? Det är många saker, det! Närheten till naturen, givetvis. Men självklart också alla våra underbara djur! Det finns mycket som är det bästa med att bo på en gård med en STOR trädgård! Om det nu ens kan kallas trädgård, det är ju mer än så. Det är en plats att leva i, och det är precis vad vi gör stora delar av sommaren! Nåja, det finns ju mycket arbete som ska göras också sommartid (vintern är ju betydligt lugnare), men lite tid till ro, avkoppling och nöje får vi allt ändå.

Det där jag sade om att vi lever i trädgården sommartid är heller egentligen ingen större överdrift. Vi har möblerat trädgården, någonting som vi började med förra sommaren och tänker gå vidare med i år.

Vardagsrumsmöbler i trädgården

Det började med att vi köpte en massa utomhusmöbler från http://www.trademax.se/, någonting som vi blev väldigt nöjda med. Förra året blev det en rätt enkel matgrupp med stolar och ett bord. Trevligt nog att sitta och dricka morgonkaffet vid, eller vid grillkvällar, eller till lunch och middag eller när som helst. Men bra kan bli bättre och det är det som vi ska göra i år. Vi ska köpa riktigt rejäla utemöbler nu, utemöbler som är precis lika bekväma som de som vi har i vardagsrummet inomhus.

Vad vi gjort är att vi beställt en soffgrupp i konstrotting, en soffgrupp som klarar det mesta som den svenska sommaren kan tänkas utsätta den för och lite till, och dessutom ett par utomhusfåtöljer. Plats för oss alla och även föräldrarna när de kommer på besök (det brukar de göra), eller för vännerna när vi har fest (det brukar vi ha på sommaren, ofta och mycket!). Vår gamla matgrupp har vi givetvis kvar också, så nu har vi plats nog att bjuda på riktigt rejäla kalas här på gården. Och det kanske är det som är en av de allra bästa sakerna med att bo på en gård – att kunna bjuda in alla sina vänner på fest när sommaren är som skönast!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.